Ta ut innmatposen av kalkunenBind opp kalkunen med hyssing så ikke vinger og lår sprikerFyll kalkunen med stuffingenGni kalkunen inn med sitron og pensle med smeltet smør som er blandet med salt og pepperSkjær løk og gulrot, og evt andre rotgrønnsaker og legg de sammen med vann i bunnen av langpannenStek kalkunen en halv time pr
Kan jeg bruke kalkun i stedet. Tror du det går å bruke kylling lår også. Ja steketiden kan variere litt fra ovn til ovn og tykkelse på potetskivene hehe
Kjøp en stor kylling, kalkun eller høne og be hele familien på middag uten stress. Bind gjerne lår og vinger godt inntil kyllingen slik at den holder mest mulig på kraften og ikke blir tørr under steking
Passer spesielt godt til helstekt and eller kalkun. Stikk en kniv inn i et lår, eller løft litt forsiktig på den ene siden av anden for å helle ut litt kraft
Bind opp kalkunen med bommullstråd slik at vinger og lår holder seg på plass under stekingen. Lårene legges tilside, og skjæres pent opp til slutt, nå er det lett å komme til for å skjære pent ut brystet