Kaldt andebryst forrett oppskrifter

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Bruk det som forrett, hovedrett, i salater eller pastaretter. Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet

Eksklusiv julemiddag i regi av Baileys og JCPr

Rør så inn kaldt smør og salt. Jeg koser meg veldig med hovedretten bestående av røkt andebryst med brent blomkålpuré, feve bønner, rosenkål, potet- og trøffelpuré, nøttesaus med sultaner mandler og persille
Smaken av Norge.....i miniformat

Smaken av Norge.....i miniformat

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann en fem-ti minutters tid. Han serverte fersk ristet gåselever med en gele laget av den søte vinen fra Beaumes de Venise, stekt andebryst med fantastisk calvadossaus og en himmelsk upasteurisert brie
Nyttårsaftenmeny

Nyttårsaftenmeny

Andebryst. Forrett. Ferske og gode andebryst med passe med fettlag. Forrett. Stek andebrystene på medium varme i tørr panne med noen knuste hvitløksfedd
Fra hav og vidde

Fra hav og vidde

Denne kassen rekker nok både til forretter, hovedretter og desserter. som er 12 år, snart 13, og fullbefaren gourmet, er en stor elsker av tyttebærsirup som saus til andebryst, vilt eller hjemmelaget andeconfit
Pasta med trøffelsaus

Pasta med trøffelsaus

Når den er al dente helles det varme vannet av og pastaen skylles raskt i kaldt vann. Men både torskeloinen, andebrystet og sitronpannacottaen gjorde middagen til en fest for smaksløkene
Datenight: treretters middag

Datenight: treretters middag

Som sagt hadde vi jordskokksuppe til forrett, andebryst med tilbehør til hovedrett og sjokolademousse til dessert
Bursdagsmiddag til Frida

Bursdagsmiddag til Frida

Sett kaldt fram til servering. Skjær vekk fett rundt kantene på andebrystene. Hvis sausen bare skal benyttes til forrett, kan oppskriften halveres
Det grønast ut

Det grønast ut

Eg har eit bilde av mi venninne Hilde, som hentar inn timian til andebrysta på nyttårsaftan med hovudlykt og krafse for å få bort snøen

Om trening og kosthold på turen

Varmrett var typisk kylling, andebryst eller kalvekjøtt. Middag er treretters hver dag, liten forrett, carpaccio feks

Årets 17. mai-meny

Hvis is ikke frister, og noen har både viltert, uregjerlig og kaldt vær, da anbefaler jeg  Oreodrøm med bringebærsaus

Festmenyen

Vask og kutt opp potetene, legg dei i kaldt vatn. Festterrine med løyromsaus til forrett, andebryst med bjørnebærsaus og ovnssteikte poteter til hovudrett, og omnsbakt frukt til dessert