Denne suppa er kjempe god og fin ha med på termosen i den kalde årstiden. Inspirasjon på suppa er hentet fra Trines Matblogg (som har utrolig mange gode oppskrifter) men jeg har tilpasset suppa litt etter barnas smak
Fylte horn er gode både varme som kalde, til middag og lunsj. Denne oppskriften er enkel og gir en fin deig som er lett å jobbe med, og som gir utrolig smakfulle horn som passer godt som middag, niste, lunsj og turmat
Dagens mattips er minipai som passer perfekt til frokost, lunsj og som turmat. Når deigen er glatt og smidig setter du den kaldt i kjøleskapet for 30 minutter
Ta ut og la det stå og avkjøles på kjøkkenbenken til den er blitt helt kald, da kan du løfte bakepairet ut av formen og skjære opp med en skarp kniv i passende stykker
Spises varm eller kald etter ønske og kan fint fryses ned. Lunsjbrødet kan spises både varmt og kalt etter ønske og passer ypperlig som turmat, lunsj eller kveldsmat
Aller best mens der er helt nystekte, men er gode som gull også som kalde. Er derfor perfekt turmat eller ta-med-på-jobben-mat eller rett-etter-trening-mat
Kaken er god både kald og varm og kan gjerne serveres med litt melisglasur på. appelsin og sitron firmkake, appelsin og sitronkake, appelsinkake, enkel formkake, enkel kake, formkake, formkake med appelsin, formkake med sitron, kaffekake, kaffekos, kake til kaffen, påske, påskekake, påskekos, sitronkake, skitur snack, snack, syrlig formkake, syrlig kake, turmat, tursnack
Har du stekovn på hytta er dette genial turmat. Kul-turmat. Sett i kald ovn og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. bakst, grov, lunsj, niste, pølse, tur, turmat 350g sammalt grovt hvetemel
Det var for kaldt til å sitte ned og nyte noe matpakke, så da spiste vi nesten bare disse barene. Fantastisk som mellommåltid eller snacks, og enda bedre som turmat
Denne salaten er god med varm kylling til middag, eller kald som lunch/turmat. (dersom du skal eta salaten kald eller ha den med, skjær kyllingfileen i bitar og avkjøl kyllingen og bulguren før du blande det med dei øvrige ingrediensane)