Kald kokt makrell oppskrifter

Fiskemiddag?

Fiskemiddag?

Det er viktig å beregne så tilbehøret er ferdig til torsken skal ut av ovnen, ellers må du spise kald fisk
Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Og for å holde den fersk må den holdes kaldt. Serverer gjerne med en eller flere av stekt eller bakt fennikel, kokt eller bakt potet og helstekt sellerirot til
6 (10) sunne, enkle frukostfavoritter!

6 (10) sunne, enkle frukostfavoritter!

Eller kanskje kald havregrøt som lager seg sjølv - overnight oats. Kokt egg, makrell i tomat, avokado, mango, agurk og tomater
Makrellfilet med tomatsaus og pasta

Makrellfilet med tomatsaus og pasta

Når skinnet løsner avkjøl dem i kaldt vann. Server kokt pasta til. 800 g makrellfilet. Start med sausen. Lag et kryss i toppen på tomatene og dypp dem i kokende vann i 20 sekunder

Grillet sjøtunge med hjemmelaget sylteagurk

Når laken er kald heller du den over agurken og setter den i kjøleskapet. Grillet sjøtunge med hjemmelaget sylteagurk, kokte poteter og rømme er et vanvittig lettvint, men utrolig smakfullt måltid
Stekte sardiner og sirtuiner

Stekte sardiner og sirtuiner

Når egget er ferdig kokt legger du det raskt over i kaldt vann og stopper kokeprosessen. Smaken er litt som makrell
Lyr Med Nykål Og Hollandaise

Lyr Med Nykål Og Hollandaise

Sprekker sausen, så tilsett litt kaldt vann. Kok rikelig med vann sammen med salt, pepper og laubær til det har kokt inn til halvparten

Sommersalat med rømmedressing

Server med kald melk eller vaniljesaus. Røkt fisk ( makrell eller ørret/ laks) kan erstattes med stekt makrell , kokt

Kokt fisk

Skyll fiskeskivene i kaldt vann. Mager fisk som torsk er ferdig på 5-6 minutter, mens fet fisk som laks og ørret samt makrell trenger omtrent dobbelt så lang tid

Spis enda mer fisk.

Det går greit an å si "Jeg liker ikke kokt torsk" , men på bakgrunn av det kan du ikke si noe om du liker stekt makrell

Grønnsakspai

Lager du pai med bare løk, bør den freses myk i olje eller smør før den fylles i paiskallet, ellers blir den lett for lite kokt under stekingen