Deigen kan føles litt glissete, så et tips er å bruke en spiseskje å forme bagelsen. Dypp gjerne enden av skjeen i vannet også slik at den glir enkelt rundt og ikke setter seg for mye fast i deigen
Pizzabollene smaker like godt kalde som varme. Sett deigen til heving og la den heve i ca. De er fylt med kjøttdeig og tomatsaus og stekt med ost på toppen
Avkjøl på en rist med håndkle over, la de bli helt kalde før du pakker dem i poser. Ha deigen over på en benk eller et bord og elt inn resten av melet til du har en fin og glatt deig
Kald kulturmelk, varmt vann og smeltet smør. Sett deigen til heving i ca èn time. Hell væsken over i kjøkkenmaskinen litt og litt til du har fått en smidig deig, juster med mer mel dersom det trengs
Dette er en tung deig så jeg anbefaler kjøkkenmaskin her. Deigen skal være ganske løs. Fordel deigen i to brødformer som er smurt eller kledd med bakepapir
Dypp en stor spiseskje i et glass kaldt vann, og ta en god skje med deig. Derfor prøvde jeg meg på denne kaldhevingsoppskriften, som reduserte morgenbakingen til et minimum
Hell ut deigen og "brett" den sammen flere ganger. Hvelv deigen over i formen og rist den på plass. 5 dl kaldt vann. Rotèr deigen 90 grader og brett igjen. Legg deigen med bretten ned, og la den etterheve ca 2 timer. Etter ca 1 1/2 times heving, setter du ovnen på 250 grader