Sangria som velkomstdrink, Kahoot quiz, pizza, kaker og masse herlige jenter. Nå har jeg nettopp våknet fra en liten powernap, jeg har så og si ”erklært” meg selv frisk, men det henger enda litt igjen, så søvn er viktig, hehe
I'm afraid that I won't have much time to share new recipes in the next few weeks but I promise to come back strong once I get into the routine with our new life here with Marius' school and new job for me
) Jeg smakte den første gang i et bursdagsselskap her på Kreta for mange år siden da Marius var liten, det var bestemoren til bursdagsbarnet som hadde laget den og jeg var ikke sen om å sikre meg oppskriften og som sagt er dette en slager og ikke minst utrolig populær blant barna
Hun syntes de var så gode og var sikker på at søsteren hennes, Sarah, ville like dem også, så da lagde jeg en porsjon til henne da hun kom til Kreta på ferie
Det bugner av kastanjer her på denne tiden av året, og litt før jul kom jeg til å tenke på at jeg igrunnen aldri har vært borti kaker med kastanjenøtter og derfor ble det et lite prosjekt for meg
Legg bakepapir på et stekebrett og form avlange kaker som du trykker litt ned. Inspirasjon til oppskriften fant jeg på bloggen Heart of Life HER med noen forandringer fra min side
Sånn rent bortsett fra den religiøse og også viktigste grunnen til at vi feirer påske, forbinder jeg denne høytiden med marsipan, sjokolade, appelsiner og Kvikk-Lunsj, samt påskesol og ski på fjellet
Mal mandlene. Bland med melis. Kna inn eggehvitene til en jevn deig (tilpass mengden eggehvite, slik at du ser at deigen blir passe fuktig og lett å kna)
Rull så sammen til en sigar ovenfra og ned. Start med å lage klart fyllet. Hakk valnøttene fint (bruk gjerne food processor) og bland nøttene med sukker og krydder