Start med å forberede kakeformen. Start med å forberede kakeformen. Sett ringen på en rund kakeform (24 cm i diameter) direkte på et kakefat. Sett ringen på en rund kakeform (24 cm i diameter) direkte på et kakefat
♥ Det å sette mindre kakebunner i en større kakeform når du fyller på med mousse gjør at kakebunnene ligger inni moussen og ikke synes i kantene - hvilket gir en stilig, utseendemessig effekt
Ha en kakering (24 cm i diameter) direkte på et passende fat. Hell fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (4-6 timer). Ha en kakering (24 cm i diameter) direkte på et passende fat. Hell fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (4-6 timer)
Denne oppskriften er beregnet for en form på 20 – 24 cm i diameter. Sett ovnen på 175 °Smør kakeformen godt og legg gjerne et bakepapir i bunnenPisk egg og sukker til eggedosis
♥ Til ostekaker er det smart å bruke kakeform som er integrert med kakefat (Bake it Easy-form). ♥ Til ostekaker er det smart å bruke kakeform som er integrert med kakefat (Bake it Easy-form)
(26 cm diameter)6 egg150 g sukker180 g hvetemel1 ts bakepulverDet viktigste når men lager kakebunn er å veie opp nøye. Smør ei kakeform med løs ring (26 cm)og strø med mel. 26 cm diameter)
Bland kjeksen med 50 gram smeltet smør og legg i bunnen av kakeformen (må ikke være større en 25 cm i diameter). 50 gram smeltet smør og legg i bunnen av kakeformen. 25 cm i diameter
Fordel deigen i to små, runde kakeformer (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Fordel deigen i to små, runde kakeformer (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Hei, jeg vil bruke 1 kakeform. Hei, jeg vil bruke 1 kakeform
Et alternativ er å ta den stekte mandelbunnen ut av formen og sette den på et fat og så feste ringen fra kakeformen stramt rundt kaken før du heller over vaniljefromasjen
Ha en kakering (26 cm i diameter) direkte på et passende fat. Hell deretter fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (4-6 timer). Ha en kakering (26 cm i diameter) direkte på et passende fat. Hell deretter fyllet i kakeformen og la kaken stivne i kjøleskapet (4-6 timer)