Sett en form på 24 cm på bunnen og skjær rundt kakebunnen. LikFacebook22Twitter0Google+0Pinterest0. Kakefadesen min som jeg styrte med i flere timer med avkjøling ble slik
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Marsipankake, kremkake, med fondant eller smørkrem. 3/4 dl glutenfritt mel2 1/4 dl vann50 gr melkefritt smør2 dl sukker3 dl glutenfritt mel3 ts bakepulver1 dl havre eller soyadrikk1/2 ts saltSett ovnen på 175 grader og smør en rund kakeform, ta i litt pofiber og snurr rundt så det fester til smøret
Når kakebunnen er avkjølt deler jeg den i tre deler. Kremkake er nesten noe alle liker. Personlig liker jeg å dekke kakene med marsipan siden det gir et pent og «ryddig» utseende
Oppskriften er ikke komplisert, det er egentlig bare kakebunnen som tar tid, og den kan du jo kjøpe. Denne kaken ser kanskje ikke så fantastisk ut, men er en utrolig deilig og saftig kremkake med hjemmelaget krokan og honning-rom
Kakebunn. Det er jo som regel alltid kremfløte i en kremkake, så den holder vi oss til. Del kaken i tre og ha hver av delene på hvert sin tynne brødfjøl og dynk kakebunnene med feks melk, appelsinjuice eller eplejuice, alt ettersom hvilken smakskombinasjon du vil ha på kaken