no har gitt ut flere bøker med sunn bakst uten sukker, og har en egen kakekategori. Når man skal bake uten sukker må man i mange tilfeller bruke varianter av Surkin
Den er glutenfri, melkefri, eggefri og uten tilsatt sukker pluss at den smakte veldig godt. Det er mulig å trene styrke og spenst i tillegg til løping ute om man er litt kreativ
Proteinrik, sunn, glutenfri, sukkerfri og veldig saftig. Nå skal jeg legge meg tilbake i sengen medkake, en kopp kaffe og en god bok Nyt denne herlige søndagen
Det er en ingrediens med en fyldig, smakfull og aromatisk peanøttsmak som kan brukes til pannekaker, glasurer, smoothier, kaker, småkjekt, muffins, proteinbarer, lage peanøttsmør, peanøttsaus ogsåvidere
Vi brukte sjokolade uten sukker, og tilsatte en spiseskje sukrin pluss for å få en søtere smak. Skill eggene og visp sammen eggeplommer og sukrinmelis til en stiv eggedosis
I år prøver jeg å gjøre alle julekaker litt sunnere, ikke hysterisk sunnere (jeg er aldri hysterisk når det kommer til sunnhet), men jeg prøver bare å eksperimentere litt, og se om det blir like godt dersom jeg putter i litt sunnere ingredienser
rundstykker, boller, kaker og pannekaker. Kna ingrediensene utenom sjokolade sammen til en deig. Det ene kom jeg på etter forrige bootcamp-økt og en prat med et par av jentene som sliter med muskelkramper, det andre er en nyhet, og det tredje gjør underverker for såre muskler og muskelkontakt
Kakemiks – min store favoritt, jeg deler den ofte opp og får dermed flere sunne kreasjoner. Peanøttmel – gir en deilig peanøttsmak i vafler, kaker, konfekt, sauser og dressinger
Del deigen i ti deler på melet bakematte, klapp ut til små runde kaker, og stek i tørr panne/takke. Legg deigen i en boks/bolle med lokk, og la den gjerne stå til neste dag, da blir antinæringsstoffene i kornet nøytralisert, og smakene får utvikle seg