)Neste gang lover jeg at det skal komme en kake på bloggen. Jeg er veldig glad i skalldyr, men sausen til denne er noe av det beste jeg noen gang har smakt
Jeg har også en del boller og kaker som er basert på fullkorn/sammalt fin spelt. Jeg mener at man vel så godt kan ernære seg på mat basert på kraft, innmat, kjøtt, fisk, skalldyr, melkemat, grønnsaker og frukt så lenge man velger rene råvarer som er behandlet optimalt med tanke på næringsopptak
Og hvorfor ikke prøve italiensk hasselnøttkake fra Piemonte, servert med eggedosisen. Fisk opp, sett ned prisen, og la oss få nyte dette, tross alt, deilige skalldyret
Til dessert blir det kakefest. Masse forskjellige kaker som flere av gjestene bidrar med. Jeg spiser fisk og skalldyr, men ingen andre typer kjøtt, og har ikke gjort det siden august 2009
), og selv om de fleste av oss gjerne har lest om østlandets problem med posekaker, så er jeg nokså sikker på at de som kom idag ikke kom fra Toro, Møllerens eller Freia
stekt og brunet kjøtt, pølser, kjøtt- kaker, pasta, retter med søte og syrlige innslag. Passer sammen med hvit fisk, skalldyr, omeletter, salater, fruktdesserter
Ferdig bearbeidet matvarer, som karbonader, pølser, fiskekaker etc. Man kan spise kjøtt, fisk, skalldyr og alle andre proteiner helt som vanlig, men lag maten fra bunnen av
Legg nederste del av bunnen på et kakefat. Legg på bunnen som skal være i midten, smør på Fyll 2 og spre utover reker og krepsehaler Legg på toppen av kaken og smør resterende garnityr på toppen og på sidene