Kle en springform med bakepapir. Hell i røren og stek kaken ved 150 °C i ca 1 time og 30 minutter. Dekk til kakenmed folie etter 1 time slik at den ikke blir for brun. 2,5 dl lyse rosiner eller tørkedeaprikoser
Løft kakebunnen på ett kakefat, ha over kremen og fordel bærene utover kaken. 200 gram tørkedeaprikoser (usvolvede er best). 200 gram tørkedeaprikoser (usvolvede er best)
Hjemmelaget granola medtørkedeaprikoser, tre typer nøtter, rosiner og tranbær. Det du har lagd selv er lagd med kjærlighet og vil bli satt enda større pris på
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at det er lett å oppnå
Kaken settes i kjøleskap i opp til fem dager før den skal overtrekkes med sjokoladeganache. Romtemperert smør, sukker og romtemperert honning røres luftig med en håndmikser
Hjemmelaget granola medtørkedeaprikoser, tre typer nøtter, rosiner og tranbær. Da vi var mindre pleide vi å lage et pepperkakehus som vi sparte gjennom jula og som vi barna i familien slo istykker med en hammer over nyttår