Nå viet jeg et par uker til dette prosjektet og skjønner jo at de fleste hverken har tid eller lyst til å gjøre det samme, men siden jeg synes at det er viktig at flest mulig i Norge får herlige kakerog deilige makroner så deler jeg med glede alle tips og triks som jeg har plukket opp
Fordel kakerøra jevnt i de to formene. Begynn med å skille eggene. Dette er en enkel oppskrift på en luftig og veldig god italiensk sponge cake (sukkerbrød)
En enkel hvit bryllupskake ble det også, denne var laget av sukkerbrød, jordbærmousse, ferske jordbær, vaniljekrem, sjokoladekrem, ferske bringebær, bananer og sjokolade
kakebunnen minner mye om vanlig sukkerbrød, så et lag med sjokoladekrem og vispet krem, og tilslutt en marengstopp som en drysser peanøtter og hakket sjokolade over
Klipp av overflødig papirkant på formen og snu kaken over risten med en gang. Legg en remse med bakepapir rundt kanten, så kaken får heve seg "uhemmet"
Cupcaksene består av en saftig sitronbunn, fylt med lemoncurd og toppet med sveitsisk marengs. Det kan for så vidt være godt det men jeg ville lage noe med mer smak og som skilte seg mer ut
Jeg brukte denne i denne bryllupskaken sammen med friske jordbærbiter og vaniljekrem i sukkerbrød. ) Så skal man bruke den til å fylle en vanlig kake kan man sikkert klare seg med halvparten av oppskriften