Fyll så kakenmed vaniljekrem ogjordbær før du har på det andre kakelaget. Jeg syntes det er greit å "bygge" kaken på en kakeplate, eller eller du kan klippe ut en papp sirkel og kle den med aluminiumsfolie
Pynt kakenmed bær og evt. JORDBÆR- OG RIPS ISKAKE. Bruk en skarp kniv til å løsne kaken fra formen. Mos de frosne bæra med en foodprosessor bland så alt sammen til en fin ismasse
Pavlova med friske jordbærog blåbær blir servert her. Skill eggene og pisk eggehviten sammen med. Legg bakepapir på stekebrett og fordel marengsen utover
– Legg på neste bunn, dynk igjen med sukkerlake og ha på et lag medmarengs. – Bruk deretter jordbær til å lage deg røde i flagget men la en liten stripe med hvitt være igjen på kantene inn mot det blå, dette er et puslespill så ta den tiden du trenger,
Kaken består av marengsskum som dekkes med sjokolade og kokosdryss. ♥ For at gelatinen skal blande seg jevnt medmarengsen, er det viktig at den helles flytende inn i marengsmassen under pisking og at man fortsetter piskingen en stund etterpå