Kake med marengs og jordbær oppskrifter

Jordbær chiffon kake

Jordbær chiffon kake

Fyll så kakenmed vaniljekrem ogjordbær før du har på det andre kakelaget. Jeg syntes det er greit å "bygge" kaken på en kakeplate, eller eller du kan klippe ut en papp sirkel og kle den med aluminiumsfolie
Pavlova Kake - med friske bær

Pavlova Kake - med friske bær

Pisk eggehviter, salt og litt av sukkeret til myk marengs, tilsett deretter alt sukkeret og pisk til det er stivt

Sjokolade Marengs

Kaken er laget av tre marengsbunner, og har et lag med fyll mellom hver bunn. Dette er en Pavlova inspirert kake
Jordbær charlotte

Jordbær charlotte

Overfør kaken på fat og binde den rundt med båndet, server avkjølt. litt jordbærgelé å børste toppen av kaken
Oppskrift på årets 17 mai kake,Pavlova

Oppskrift på årets 17 mai kake,Pavlova

Pavlova med friske jordbærog blåbær blir servert her. Skill eggene og pisk eggehviten sammen med. Legg bakepapir på stekebrett og fordel marengsen utover
17. Mai Kake i rødt, hvitt og blått.

17. Mai Kake i rødt, hvitt og blått.

– Legg på neste bunn, dynk igjen med sukkerlake og ha på et lag medmarengs. – Bruk deretter jordbær til å lage deg røde i flagget men la en liten stripe med hvitt være igjen på kantene inn mot det blå, dette er et puslespill så ta den tiden du trenger,
17. Mai Kake – med Alt som er Godt!

17. Mai Kake – med Alt som er Godt!

Strø over blåbær og oppskjærte jordbær på toppen av marengsen. - Legg på neste bunn, dynk igjen med sukkerlake og ha på et lag medmarengs
Pavlova med brunost og jordbær

Pavlova med brunost og jordbær

Denne kaken er myk inni, så den trenger ikke hjelp av kremen for å bli myk, og den kan derfor has på like før servering
Skumkake til 17. mai!

Skumkake til 17. mai!

Kaken består av marengsskum som dekkes med sjokolade og kokosdryss. ♥ For at gelatinen skal blande seg jevnt medmarengsen, er det viktig at den helles flytende inn i marengsmassen under pisking og at man fortsetter piskingen en stund etterpå