mai kakemed rødt og blått sukkerbrød, fylt medkrem, kesam og friske bær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Kaken skal være helt sprø utvending men myk som krem innvendig. Legg på kremblandingen over marengsen. Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebærog amerikanske blåbær
En vidunderlig og lekker sjokoladekakemedkrem, krydderkokte pærer, bærog deilig sjokoladeglasur. Sjokoladekakemed to saftige kakebunner, ett lag kremog krydderkokte pærer i mellom
Dette er en luftig og smakfull kake, og den smaker godt både medog uten kremogbær på toppen. Sommerkakemedbær både inni og oppå, i ett lag, to lag eller tre lag
rullekakemed hvetemel her. og dynk dem vist du vi ha bløt kake. Vist du synes det er vanskelig å lage bløtkakebunn, skal du heller prøve å lage bunn av rullekake
Det passer også godt med peanøtter til for å få litt saltsmak eller friske bær. Miks smør, sukker og kakao på en medium hastighet til det har blitt fluffy
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter