Klissete kokoskakemed mørk oghvitsjokolade. Som dere jo vet elsker jeg kokos, og jeg har lenge hatt lyst til å lage en seig kokoskake som minner litt om kokosmakron, bare mer klissete og ennå bedre
I så fall er det lurt å pensle bunnen av formen med litt smeltet kokosolje eller kakaosmør, eller dekke formen med bakepapir, slik at bunnen slipper lettere når du skal ha kaken ut
Kaker på kjøkkenbenken = lett tilgang = mye småspising =… fornøyde kolleger. Disse er litt fuktigere enn havrerutene medkokos, så disse ble også liggende på kjøkkenbenken i et døgn for å tørke
Merk at kakene er skjøre og at de derfor må behandles med forsiktighet. La kakene avkjøles helt på platen før de forsiktig flyttes over på rist med en stekespade
Det som er så fint med cake pops, er at man kan jukse litt når det kommer til kaken. Til forskjell fra norske kakemixer, skal du tilsette både egg og olje i denne mixen
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte ogkakete at de føltes helt som kake - uten at det er lett å oppnå
Mens de ennå er litt våte kan du rulle de i kakestrø, pynte med kuler eller kokos. jeg synes det er finest medkakestrø da det dekker bedre og det gir et jevnere resultat
Hadde først tenkt at det hadde vært godt med fersk kokos i midten, som en litt “bounty”- aktig kake. Jeg plasserte den ene kakebunnen på et kakefatog smurte den med denne Delicious chocolate Frosting