Press ned med noe flatt og hardt slik at kjeksbunnen blir kompakt. Hell ostekremen over i springformen, dekk med folie og sett den i kjøleskap til den har stivnet, helst natten over
Ostekake på glass er en krysning av kakeog dessert, og kan varieres med ulike typer bærog frukt. Se for eksempel Ostekake på glass medjordbær her på Det søte liv
Fordel ostekremen over kjeksbunnen, og sett kakeformen over i en langpanne med vann i. I ogmed at jeg valgte å bruke Digestive-kjeks i bunnen inneholder kjeksbunnen litt sukker, men resten av kaken er helt sukkerfri
Fordel ostekremen over kjeksbunnenog sett kaken til avkjøling på et kaldt sted til den er stivnet. Hell oppi den avkjølte geleen og rør så alt blander seg i ostekremen
Når kjeksbunnen er kald setter du på ringen til kakeformen på og heller ostekremen over. Ostekrem. Pisk kremfløten sammen med sukkeret og bland denne i osteblandingen
Når kjeksbunnen er kald setter du på ringen til kakeformen på og heller ostekremen over. Ostekrem. Pisk kremfløten sammen med sukkeret og bland denne i osteblandingen