Ønsker du en vegansk kake bytter du smør med plante margarin og melkefri sjokolade. Kaken kan også lages en eller to dager før servering og pyntes når du skal servere den
Pisk kremfløten til myk kremog bland den godt sammen med sjokoladeblandingen. Jeg fikk inspirasjon til å lage kakemed sjokolademousse på bloggen til Ida Gran Jansen, men laget min egen oppskrift ved blant annet å lage en annen bunn og tilsette appelsinskall i moussen
Kaken pynter du med knust Oreo-kjeks og mørk sjokoladekjeks. Oreo, denne mørke sjokoladekjeksen som barn elsker, blandet med ost, smør og hvit sjokolade
Hell røren over kjeksbunnenog sett kjølig. Pisk fløten til kremog bland kremen inn i osten. Ostekake er en enkel og god kake som er en selvskreven gjest i mange selskap
♥ Det er min erfaring at kjeksbunnen kan sitte litt fast i fatet når kaken kommer rett fra kjøleskapet, så jeg pleier å la kaken stå i romtemperatur en liten stund før severing
Press ned med noe flatt og hardt slik at kjeksbunnen blir kompakt. Denne kaken har både kremostmed mandarin og ananas ogyoghurtmed melon og pasjonsfrukt, noe som gir en tropisk, frisk smak
Hell blandingen over kjeksbunnenog sett formen tilbake i kjøleskapet. Hell gelatinen i kremblandingenmed tynn stråle og pisk hele tiden så den blander seg godt
Sett formen medkjeksbunn i kjøleskap slik at den blir hard. For å få kaken ut av formen brukes en varm og skarp kniv, skjær langs kanten med denne kniven før du åpner formen