Legg den nederste delen på et fat, og dynk med laken fra de hermetiske pærene. Dekk så kakenmed resterende krem, jeg sprøytet kremen på kanten da jeg syntes det er vanskelig å få dette pent
Server med pisket fløte. Kaken kan godt være litt rå i midten. 100 g smørl sukker1 ts vaniljesukker4 ss kakao1 krm salt1½ dl hvetemel2 egg1 boks hermetiskepærerhakkede mandlerperlesukkerLa pærene renne godt av. 1 boks hermetiskepærerhakkede mandlerperlesukker
Utgangspunktet er ei suksesskakemed sjokolademous oppå. Mamma hadde funne oppskrifta på ei kake som såg veldig god ut, og når eg var heima i sommar testa me ut oppskrifta (nb, me laga vår egen variant) og inviterte unge og gamle i nærheten på smaking
Eller hvis du bruker hermetiskepærer, la dem renne godt av seg og del dem opp i tynne skiver. Del kaken opp i firkanter og løft kakestykkene ut av langpannen med en stekespade