Her er noen av kakene jeg har pyntet med hjemmelaget fondant. Her er det lurt å smøre hendene godt med flott matfett så ikkefingrene henger fast ideigen
) Du finner også denne trinn for trinnen på Laget denne isamarbeidmed de, og her finner du den. Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ], hyggelig at du titterinnom meg
Når det gjelder pynting av kaken er det mulig å kjøpe ferdigfondantmed fargene du trenger, men det er også dult mulig å kjøpe hvitfondant og farge den selv medkonditorfarger
Glasuren blirstivereikjøleskapet, men pass på å røre rundt hvis du har den på avkjøling og skal ha den i sprøytepose, så du ikke får klumper, for da blirikke dekoren så vellykka
Legg en klatt imidtenmed sort røre i hver form, så legger du en klatt med gul røre midti den svarte røren fortsett slikmed annenhver farge til du har brukt opp kakerøren
Kaken kan nytes slik den er, men kan anbefale et dryss medmelis, friske bær og en god istil. Når kaken er ferdig stekt, så er triksetmitt (dette står ikkeioriginaloppskriften) å hivekaken, fortsatt i formen, ikjøleskapet for hurtigavkjøling
Pensle kakenmedlitt vann før du tar fondanten på. Den er trukket med rose fondant og pyntet medhvite former langs kanten, bokstaver og roser medglitter