Bland først alt det tørre pulveret, så bland stevia, kokosolje og agave med det smelta smøret. Mal grovt 250 gr mandler i food prosessor. 10 dropar stevia chocolate. 10 dropar stevia chocolate. Mal grovt 250 gr mandler i food prosessor. 10 dropar stevia chocolate
Har du ikke pistasjnøtter kan du bruke valnøtter eller mandler – det er nemlig veldig godt med litt crunch i bunnen, og kokos setter en perfekt søtsmak
Kaken kan godt spises umiddelmbart, men blir enda bedre etter en dag i kjøleskapet. 250 g nøtter kjørt i blender (feks en blanding av mandler og hasselnøtter). 3 dråper stevia vanilje. 85% Fett 250 g nøtter kjørt i blender (feks en blanding av mandler og hasselnøtter). 3 dråper stevia vanilje
Det jeg fant var derimot Stevia Sugar fra DanSukker. Daimiskake er en stor favoritt. Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
Rist havregryn og mandler i tørr panne, pass på at det ikkje svir seg. Før Desember måned kommer og juleoppskriftene kjem på rad og rekke, så må eg dele oppskrift på ei frisk, søt og veldig god ostekake med smak av bringebær og kvit sjokolade
Påskedagane nærmer seg og det betyr påskesnop, påskeegg, påskefrukost, påskelunsj, påskesamlinger, påskefest, påskemiddag, påskedessert, påskekake også vidare
Strø gjerne over hakka mandler eller valnøtter om dere ønsker det. Derfor brukte eg sukrinmelis m/stevia for å unngå en kjølande ettersmak - det får man ikkje om man følger oppskrifta som beskrevet
Du kan godt kjøpe ferdige avskallede,ristede mandler. noen dråper stevia med ønsket smak. I går kveld var jeg hos kjæresten og det var det var sjokoladedyppede jordbær som ga idèen om en raw kake som utnyttet denne smaks kombinasjonen til det ytterste
Strø gjerne over hakka mandler eller valnøtter om dere ønsker det. Derfor brukte eg sukrinmelis m/stevia for å unngå en kjølande ettersmak - det får man ikkje om man følger oppskrifta som beskrevet