Disse kakene er laget med blant annet mandelmel og sukrin gold, men smaker veldig likt på vanlige pepperkaker og er så absolutt et godt og sunnere alternativ
Kaker & dessert. Denne oppskriften er lavkarbo, glutenfri og melkefri. Jeg vet ikke med dere, men jeg er i utgangspunktet veldig skeptisk til smak og konsistens på lavkarbobrød
kaker, syltetøy, saft, brus, juice, margarin, pasta,. Kjøp også gjerne inn johannesbrødkjernemel, bakepulver, fiberhusk og mandelmel og sukrin til baking
* alt innen kaker og søtt. Mandelmel, avfetta - helsekost. Fiberhusk - helsekost og dagligvare. Sukrin/sukrinmelis - Sukrin/Sukrinmelis får du på helsekost og dagligvare
De fleste lavkarboerstatninger smaker alltid litt kjedeligere enn de orginale høykarbo (i alle fall bakst), men denne sjokoladekaken kan ingen smake forskjell fra høykarbokake
Baking, Bjørkesøt, Egg, Glutenfri, Lavkarbo, Sukkerfri, Sukrin Tagged. 120 gr mandelmel. 90 gr fiberhusk. 80 gr sukrin (evt sukrinmelis). Fyll kakene med vaniljekrem og ster i 15 mintter. bakevarer, bjørkesøt, glutenfri, lavkarbo, skoleboller, sukkerfri, sukrin 6 egg Note to self. 120 gr mandelmel. 90 gr fiberhusk. 80 gr sukrin (evt sukrinmelis). 200 grader Fyll kakene med vaniljekrem og ster i
Mandelmel ble veldig tungt alene til kaker. Etterhvert som vi gjorde mer research, leste og prøvde oss frem fant vi ut at det fantes andre produkter vi kunne bruke for at baksten vår ville smake nærmest lik en vanlig kake, for eksempel