Perfekt kake til kaffen. Fyll en bolle med pisket krem og sett i midten før servering. Jeg hadde så lyst på noe godt en kveld så da brukte jeg litt av det jeg hadde og resultatet ble denne nydelige sjokoladebanan kransen
Blend alle ingrediensene til en kremet pudding-aktig konsistens. Ferske bringebær, mintblader eller sitronmelisse, eller bananskiver, kokos eller revet sjokolade
Kaker. Når muffinsene er avkjølte kan du lage kremen. Bytt da ut smøret med melkefritt smør og melken og fløten med laktosefrie produkter og sjokoladen med melkefri sjokolade
Jeg toppet kaken med en deilig sjokoladeglasur. Ha glasuren over den avkjølte kaken. Glasuren er laget av deilig nøttesmør og fibersirup, som gir en kremet, deilig og fyldig glasur
Kokoskrem. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
rør smør og sukker hvitt og kremaktig. du kan lage kokoskake, sitronkake, mor monsen, after eightkake, gulrotkake, eplekake, mandelkake, krydderkake, banankake og sjokoladekake
Denne kaken laget jeg første gang når guttene var små og vi bodde i leilighet i Prestestien. Fyllet ble liksom aldri så stivt som det sto i oppskriften,men jeg helte det i paiskallet,la på banan og krem,og regnet med det stivnet i kjøleskapet
Blend sammen til en kremet blanding. **Har du ikke banan kan du bruke avokado. Sjokolade & hampfrøkake. I dag skal dere få oppskriften på en raw food kake med hampfrø
Legg den første delen i kakeformen, smør på et godt lag med romkrem, legg på et godt lag med tykke bananskiver, smør på litt mer romkrem og legg deretter på et nytt lag med kake
Barndommens somre har søt smak av LeNi Konditori sin banankake i Tønsberg (idag heter de Nøtterø Bakeri & Konditori, og de lager fortsatt den samme kaken, som er en marsipankake formet som banan), samt sveitsisk sjokolade fra familien vår i Genéve