Ikke ha alt for sterk varme, da får ikke kakene tid å svelle på pannen og de blir brent. Men lag så store pannekaker du ønsker, personlig synes jeg nå de små er litt søte og utenom det vi bruker å lage
Bløtkake uten egg, melkoggluten. Som krem brukte jeg go green visp Og inni kaken brukte jeg syltetøy og alpro vanilje sausJeg lagde en stor og en liten kake så jeg fikk to etg kake
Rør inn nøttemelet litt og litt Fordel massen i bunn av en springform. Sett til avkjøling Visp fløten til krem Bland så sjokoladepuddingen og kremen sammen til en sjokolademouse
Bunnen er derfor basert på Anne Spurklands Langpannekake (fra boken "Friekaker"), men jeg har halvert sukkermengden, samt byttet ut hvetemelet med glutenfritt bakemel
Denne kaken er som nevnt friforglutenog det er minimalt med sukker, den er utrolig saftig og minner litt om Oreokake i konsistensen, men med smak av appelsin og sjokolade noe som er en av mine absolutte favoritter
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
godsak, friformelkoggluten. fiberrikglutenfrilaktosefriutenmelk. Hjemmelaget glutenfri. Denne formkaken er såpass rik på fiber at den kan gå under betegnelsen brød, men såpass søt på smak at ordet kake kanskje passer bedre … Uansett, dette er en søtsak du kan unne deg med god samvittighet, men den er energirik og mektig, så spis langsomt