Kabaret med reker oppskrifter

Kabaret med ferske reker

Kabaret med ferske reker

I dag fikk jeg lyst til å lage kabaretmedreker. Til kabareten trenger du. Siden jeg bor her i Grenland, er det en selvfølge med ferske Langesundsreker
KABARET med reker og fiskepudding

KABARET med reker og fiskepudding

Jeg er utrolig glad i kabaret. Kokte eggAspargesRekerFiskepuddingErter/gulrøtter - amerikansk grønnsaksblandingLys buljong gelè - Aspic
Kabaret med varmrøkt pepperlaks og reker

Kabaret med varmrøkt pepperlaks og reker

Hvelv kabareten ut av formen, pynt den gjerne litt og server den med god remulade. Noen påstår at kabaret eller aspic, som noen kaller det har "gått av moten", men ikke hos meg
Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Det mest vanlige er kabaretmedreker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Kabaret med torsk

Kabaret med torsk

Det vanlige er i tillegg til disse ingrediensene er også mais, fiskepudding i terninger, reker, hvit asparges også ganske vanlige å finne
Rekekabaret ღ

Rekekabaret ღ

Lob nobs (som det ikke er ett spor av hummer i, inneholder hvit fisk, men jeg synes faktisk det smaker veldig godt) kan byttes ut med mer reker eller krepsehaler
Fiskekaker av torsk med dill

Fiskekaker av torsk med dill

Et lekkert, høyt belagt, nesten magisk tiltrekknde kabaretsmørbrød som har et raust lag med spinatsaus hvis to eneste ingredienser er hakket spinat og majones
Retro ukemeny - Nr. 2 ♫♪

Retro ukemeny - Nr. 2 ♫♪

Kabaret. Denne utgaven er laget med varmrøkt laks og masse gode reker. Begge rettene ble forøvrig servert med loff og den spennende kinakålen neddynket med Thousand Island dressing
Skalldyrkabaret

Skalldyrkabaret

Kabareten kan varieres med andre typer skalldyr eller kokt kveite. Serveres med godt brød. Tilsett Lobnobs og reker

Reke- og torskecabaret

Lag kabaret i rund eller avlang form. Server med kokte egg, i båter og evt mer reker og en god. Lag aspik etter anvisning på posen, erstatt evt litt av vannet med hvitvin,

Fiskepudding med fløte (Buskerud)

Fiskepuddingen ble også servert i stuing i terteskjell, til postei og kabaret. Piskepudding ble ofte brukt til selskapsmat, helst som forrett, med fløtesaus som ble tilsatt reker, hummer, kapers eller urtekrydder

Egg- og skalldyrskabaret

Pynt eventuelt fatet med dill, reker og noen majonesroser. Fyll på med de andre ingrediensene. Dypp kabareten forsiktig i et vannbad i oppvaskkummen eller lignende uten at det kommer vann oppi formen

Laksekabaret

Pynt rundt kabaretenmed agurkskiver, sitron, dillkvister og aspargestopper. Skyll en randform med kaldt vann

Ørretkabaret

Legg fisk, reker, egg og dill oppå, og fyll så opp med fiskegelé. Bland den med resten av kraften. Server med kokte poteter, grønn salat og rømmedressing