Det mest vanlige er kabaretmed reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Fisk, grønnsaker og egg i en lekker form som har preget norske koldtbord i lange tider. Et lekkert, høyt belagt, nesten magisk tiltrekknde kabaretsmørbrød som har et raust lag med spinatsaus hvis to eneste ingredienser er hakket spinat og majones
Lob nobs (som det ikke er ett spor av hummer i, inneholder hvit fisk, men jeg synes faktisk det smaker veldig godt) kan byttes ut med mer reker eller krepsehaler
Et lekkert, høyt belagt, nesten magisk tiltrekknde kabaretsmørbrød som har et raust lag med spinatsaus hvis to eneste ingredienser er hakket spinat og majones
Jeg lager den alltid med reker, og hadde jeg fått tak i det her i Hellas hadde jeg også tilsatt fiskepudding og jeg har også hatt i crabsticks ved et par anledninger, men det også vanlig med skinke eller kylling
Kveldskos blir kabaretmed tilbehør og ett glass kald. Lager en kabaret, som jeg setter i kjøleskapet. Setter oss rett ned og koser oss med Fondu og ett glass rødt
Eller lag kabaréten kun medfisk og skalldyr og server en god salat ved siden av. Kabaréten kan lages med frosne grønnsaker som ikke trenger å forvelles
Eller lag kabaréten kun medfisk og skalldyr og server en god salat ved siden av. Kabaréten kan lages med frosne grønnsaker som ikke trenger å forvelles