Kabaret med fisk oppskrifter

Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Det mest vanlige er kabaretmed reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Kabaret med torsk

Kabaret med torsk

Fisk, grønnsaker og egg i en lekker form som har preget norske koldtbord i lange tider. Et lekkert, høyt belagt, nesten magisk tiltrekknde kabaretsmørbrød som har et raust lag med spinatsaus hvis to eneste ingredienser er hakket spinat og majones
Rekekabaret ღ

Rekekabaret ღ

Lob nobs (som det ikke er ett spor av hummer i, inneholder hvit fisk, men jeg synes faktisk det smaker veldig godt) kan byttes ut med mer reker eller krepsehaler
Fiskekaker av torsk med dill

Fiskekaker av torsk med dill

Et lekkert, høyt belagt, nesten magisk tiltrekknde kabaretsmørbrød som har et raust lag med spinatsaus hvis to eneste ingredienser er hakket spinat og majones
Remulade / Remoulade Sauce

Remulade / Remoulade Sauce

 Jeg er veldig glad i kabaret og det lager jeg alltid til det årlige julebordet vi har her sammen med de andre skandinaverne og i år var intet unntak
Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2013 ༺♥

Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2013 ༺♥

Kveldskos blir kabaretmed tilbehør og ett glass kald. Lager en kabaret, som jeg setter i kjøleskapet. Setter oss rett ned og koser oss med Fondu og ett glass rødt

Reke- og torskecabaret

Lag kabaret i rund eller avlang form. Lag aspik etter anvisning på posen, erstatt evt litt av vannet med hvitvin,

Fiskekabaret

Eller lag kabaréten kun medfisk og skalldyr og server en god salat ved siden av. Kabaréten kan lages med frosne grønnsaker som ikke trenger å forvelles

Laksekabaret

Pynt rundt kabaretenmed agurkskiver, sitron, dillkvister og aspargestopper. Skyll en randform med kaldt vann

Fiskekabaret 2

Eller lag kabaréten kun medfisk og skalldyr og server en god salat ved siden av. Kabaréten kan lages med frosne grønnsaker som ikke trenger å forvelles

Ørretkabaret

Legg fisk, reker, egg og dill oppå, og fyll så opp medfiskegelé. Bland den med resten av kraften. Rens og kok fisken, del den i biter