Juletorsk sammen med flott og godt garnityr smaker supergodt. Server juletorsk på en seng av mandelpotetpuré, pyntet med ristet mandelflak, rosenkål og deilig smørsaus
En litt annerledes juletorsk, men vel så god. Torsk er hverdagsmat og festmat på samme tid. Fisken kan varieres utrolig mye, og selv om selve fisken ikke smaker så mye, er tilbehøret avgjørende for hvordan retten faller ut
I forrige uke var vi igjennom rakfisk, ribbe og juletorsken. Vi spiser jo gjerne mye tradisjonell julemat her i Norge, føler litt att jeg gjentar meg selv på jul- og nyttårsmenyene fra tidligere år, men det er godt da
Juletorsken er mild på smak og har litt fett fra smør eller sausen. Drikke til julematen. 22. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Foto God Fisk
Send ditt tips direkte til oss i skjemafeltet til høyre eller last opp et inspirerende julematbilde på Instagram med hashtag #julemattips for våre kjente og kjære juleretter, lutefisk, juletorsk, pinnekjøtt og ribbe
Det er søndag som betyr at det er tid for å planlegge hva som skal stå på menyen den kommende uken. Her er mine forslag til middagstips samt noen godbiter
Tror ikke jeg blir hjemme i år på selveste julaften men får se,men ribbe på julaften eller lillejulaften må jeg bare ha,joda jeg spiser alt ,lutefisk,pinnekjøtt,juletorsk,kalkun,osv ,men for meg er det en tradisjon å spise ribbe med sprøstekt svor på toppen
Rundt 2 prosent har torsk som middag på julaften, men mange flere spiser torsk i romjulen. Det er godt med et fiskemåltid etter mange måltider med både ribbe og pinnekjøtt