Nå håper jeg året har fått en god start for dere alle. Her er det stille før stormen. Tenk, om en måned har jeg flyttet til København og begynt på ernæringsstudiene
Sponset event. 26. november var jeg invitert til en eksklusiv julemiddag i regi av Baileys og JCPr, hvor Anne Maurseth stod for komponeringen av drinkene og Flying Culinary Circus (FCC) stod for maten
Julesaken om musiker Julian Berntzen fra 2014 må definitivt frem igjen. ) Vi digget å få være på sommerhytten til hans foreldre og få servert verdens beste julemat
Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til. Hvis du skal være helt sikker på og ha igjen ribbe til julefrokosten, beregner du 500 g per person
EN SUNN OG SKIKKELIG GOD JULEMIDDAG0 kommentarerPosted on 19. 12. 2018 kl. 16. 40. I dag møtte jeg noen venninner for en hyggelig julelunsj aka tidlig julemiddag
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Ribben stekes sammen med grønnsaker som gjør ribben ekstra saftig og smakfull
Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt. Hagen vår bugner av modne epler om dagen og Sally satte meg på idèen fermentert cider, hurra for henne
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)