Jeg hadde en uåpnet pakke delfiafett til overs etter julebaksten et år, og tenkte som så. Min delfiakake er basert på mammas variant, hun skjønte aldri poenget med de smulete kjeksene i delfiakaken når alle barn liker så godt risboller
God julebakst. Resten smelter du sammen medkokosfettet. Jeg er så heldig å ha blitt kjent med Camilla fordi vi har hatt noen bloggoppdrag sammen, og vi har til og med laget mat sammen på matverkstedet mitt
Kokosmakroner er for mange et fast innslag i julebaksten. Jeg lagde makronene med smør, som forøvrig fungerer fint, men har du cocosa (kokosfett) bruk [
Nå er det tiden for julebakst. I og med at jeg har det ganske travelt nå for tiden og får ikke laget noe som helst selv nå, så tenkte eg skulle legge ut en oppskrift på risboller
Ellers har jeg spist nystekt julebakst og juleknask hver bidige dag. Ferdig med pakkene. Jeg bruker den som vanlig brød med pålegg på,men du kan godt pimpe den med en søt kremostglasur og bruke den som hverdagskake