Denne høytiden er jo i stor grad preget av god mat og drikke, og for en med diabetes som ønsker å følge et lavkarbo kosthold så kan det by på noen utfordringer selv om julemat i seg selv er ganske så lavkarbo vennlig
Pinnekjøtt er den ultimate julemiddagen, men det finnes mange måter å lage den på. Dette er de siste årenes pinnekjøttmote, etter oppskrift fra kjendiskokken Eivind Hellstrøm, som virkelig har lykkes i å få folk til å prøve noe nytt med pinnekjøttet
Serverer ribba med sjy, kokte (mandel)poteter, medisterkaker, julepølse og raudkål eller surkål. Då sit du igjen med litt større mengder flytande akkompagnement til juletallerkenen som det garantert blir kamp om når ribba blir servert
Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld