Øk kroppens naturlige avgifting ved hjelp av smarte grønne juicer og supper. Trikset er å velge de riktige råvarene, de som hjelper avgiftningsprosessen slik som koriander, rødbeter og ingefær og som ikke krever for mye jobb for fordøyelsen
Juicing gir kroppen en næringsboost uten sidestykke, og selv merker jeg en betydelig effekt på energinivå, immunforsvar og huden min i de periodene hvor jeg drikker mye grønnsaksjuice
Bruken av rødbetjuice er høy i denne retten, men det gir, iallefall ifølge meg selv, en utrolig fin visuell rett i nyanser av rødt som også smaker nydelig
Det Funker tilbyr tre ulike juicer. Ellers komponerte jeg lunchen med rødbet, gulrot, brokkolispirer, nøtter og tomat, for å gi kroppen et optimalt polymåltid
Vi anbefaler i hvertfall en smoothie blender, juicemaskin og en food prosessor på det varmeste. Nå i april og mai er champinjong, gulrøtter, hvitkål, jordskokk, poteter, løk, purre, rabarbra, redikker, rosenkål, rødbet, salat, selleri, spinat, eple, asparges og persille i sesong
En halv kinakål ( eller annen kål)To store never spinatEn god bit fersk ingefærEn limeEn rødbetLitt vann som som skylles gjennom juiceren slik at du får med alle godsakene
Jeg har lenge vært en stor fan av juicing, men ikke vært så flink til juice hjemme. Så evt en liten søtere utover dagen med litt frukt, veldig glad i rødbet og eple