Her er oppskriften som gjør at du får tyktflytende rørtjordbærsyltetøy. Har du også slitt med at det rørtejordbærsyltetøyet bare flyter utover som saft når du skal ha det på brødskiven
Vent til kaken er avkjølt før du heller syltetøy eller rørt frukt over. )Oppskriften er lett og enkel. Mens ovnen varmes opp blander du fruktose og mel, og tilsetter smeltet smør
Her har jeg brukt pisket krem blandet med jordbærsyltetøy. Med sjokoladesaus og melis dryss på toppen. Deigen skal bli blank med myke topper, da er den ferdig
Jeg merker at rørtjordbærsyltetøy er mye bedre enn kokt jordbærsyltetøy. Man finner lett ut av at rabarbra og jordbær kombineres godt med hverandre, både i en klassisk og god rabarbrasuppe og i hjemmelaget rabarbra -og jordbærsyltetøy
Fordi jeg er hun som alltid vil ha litt forskjellig, har jeg fylt en pannekake med jordbærsyltetøy, en pannekake med ProPud vanilje, og en pannekake med kesam, sukrin+ og kanel
Her har jeg brukt pisket krem blandet med jordbærsyltetøy. Med sjokoladesaus og melis dryss på toppen. Pisket kremfløte medJordbærsyltetøy til fyll og sjokoladesaus (jeg bruker freia sin)
Alternativt kan du bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt jordbærsyltetøy som du presser gjennom en sil (hvis du bruker ferdigkjøpt syltetøy, bør det være syltetøy av god kvalitet, så du får ekte og god jordbærsmak på sausen)