Blend kesam og yoghurt naturell tilsett jordbærprotein pulver. Som “pizzasaus” har jeg hjemmelaget klumpfri jordbærsaus, og i midten en kule protein is
Denne jordbærsausen er veldig søt og god og passer utmerket til både bløtkaker (oppskrift kommer her), riskrem (oppskrift her), topping tilis hvor sausen kan serveres både varm og kald, til New York Cheesecake (oppskrift kommer her) og annet
- Godt med hjemmelaget jordbærsaus - laget enkelt ved å koke f. Skill eggeplommene fra hvitten og pisk halvparten av sukkeret og frøene fra vaniljestangen til en luftig blanding
Så deilig å ha tilgjengelig i kjøleskapet som topping på all slags go-saker. På is eller andre desserter, på pannekaker, yoghurt, kesam, eller på havregrøten slik jeg gjorde i dag morges
Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Den bestod av tre kuler is, masse kremfløte, sjokolade og jordbærsaus og banan. For en del år tilbake var det en fantastiskis-bar på Karl Johan som het ”Studenten”
Når du ser det begynner å stivne så tilsett kald jordbærsaus i en tynn stråle under pisking. Jeg har fått fullstendig dilla på jordbærsirup, og med tilnærmet fremgangsmåte ble dermed iskremen laget
Du kan også erstatte dette med noe mer jordbær og sukkerlake eller jordbærsaus fra flaske. 1friske jordbær. 1Knust isHa en håndfull knust is i en blender og ha i de andre ingrediensene. Kjør blenderen i 15-20 sekunder og smak til om du trenger mer sukkerlake eller limejuice