Hvite bønner i tomatsaus er fast følge til engelsk frokost her i huset og en dag tenktejeg at det må være mulig å lage dette selv, fremfor å varme opp hermetikk
Det var jo gøy å bli spurt om da jeg faktisk ikke har laget det før, bortsett fra posesuppe for noen år siden… Ja jeghar laget supper fra pose jeg og, så begynte jeg å lese innholdsfortegnelsene, fant fort ut at slike produkter ikke skulle inn i mitt hus mer
Menjeg er blitt veldig bevisst på innholdsfortegnelsen på matvarer jeg kjøper, og synes det er interessant å sammenlignemed tanke på sukkerinnhold, saltinnhold, karbohydrater, hvilken olje som er brukt, tilsetningsstoffer etc
Endeligharjeg skjønt mye grunnleggende ved brødbaking og synes det nå er gøy å prøve ut forskjellige typer brød samt å eksperimenteremed egne oppskrifter
Er det noe jeg ALLTID hartilgjengelig i kjøkkenskapet så er det hermetikk. Det er så greit å ha til dager hvor butikken ikke er like tilgjengelig og jeg får lyst å slengesammen noe godt
Det er selvsagt helt greit å bruke kjøttdeig i gryta, menjeg ville ha godt kjøtt med masse smak. Dersom du ikke har sous vide kan du steke opp vanlig biffkjøtt og koke det i gryta et par timer, et annet alternativ om det skal gå raskt er kjøttdeig
Sjekker mail for å se om jeghar fått noen flere hentemeldinger på pakker som skulle komme før avreise, sendernoen snaps og reklamerer litt for Ambience som faktisk gjør jobbenmed å få meg klar til bryllup i Italia i morgen