Kaken er nesten svart inni… Kaken har blitt til fordi jeghar en brud som elsker mørk sjokoladekake med kaffe… Hun har smakt på en del av det jegharlaget, men har hele tiden ville hatt sterkere og mørkere smak
I tilleggharjeg blandet i hakket lys kokesjokolade for å gi enda tyngre og saftigere kake (altså litt tyngre enn vanlig luftig kakebunn, men fortsatt ikke for tung i forhold til fyllet) Røren ble ganske stor ogjeg stekte den altså i to omganger
Da starter jeg selve Valentines uken med ett innlegg om valentines sjokoladecupcakes her på bloggen. Håper du fikk lyst til å bake litt nå, mine valentinesforberedelser kan du også følge på instagram, Bakemester Snipp heter jeg der også
Jeg hadde litt grovhakkede karameller i noen. I dag fikk jeg så lyst til å lage søte scones til ettermiddagskaffe, så her er resultatet og en enkel oppskrift
Jeg fant et par sider på nettet som hadde en del nyttig informasjon. Forskjellen mellom tørrgjær og fersk gjær er at tørr har mye lengre holdbarhet og at den er blandes med mel i stedet for direkte inn i deigen med væske