Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra JamieOliver, osv
Denne oppskriften fikk jeg fra mesterkokken JamieOliver. Two thumbs up Oliver. Min erfaring var at havregrynene ikke trakk til seg væsken helt, så det ble en rennende, kald, ekkel suppe med "tørr"-smakende havregryn som rett og slett ble uspiselig
Jeg har forandret litt på en oppskrift jeg fant i JamieOlivers bok «Supermat». Disse muffinsene er kjempegode ved siden av supper eller bare til matmuffins
I går laget jeg suppe til middag. Mannen har et heller anstrengt forhold til supper, men for ikke å skjemme han helt bort så servrer jeg suppe en gang innimellom
Og i går, da vi var på leting etter en oppskrift på noe som ikke tok lang tid å lage og som samtidig ikke var så veldig tungt i magen, kom vi over denne JamieOliver oppskriften
Denne sunne og smaksrike suppen har blitt en ny favoritt og den kommer fra JamieOliver Den tar litt tid å lage så derfor lager jeg en del og fryser ned halvparten
Min matblogg | spicy thai, freshe salater, fristende kaker og flere spennende smaker