Tusen takk for at jeg fikk muligheten til å delta ❤ Jeg har fått tillatelse av butikksjefen til å gjengi den oppskriften jeg og min makker lagde, og den finner dere under her ->
– Fru Jacobsen – Kone og firebarnsmor. 00. Fra dag 1 har jeg reagert på dette, men tenkt at det er bare normalt (jeg har sett min del av syke barn i barnehagen både som forelder og som ansatt), og at jeg er lettere hysterisk
MEN nå har jeg funnet meg en slags jukseoppskrift som gir fantastisk resultat. (denne oppskriften er tilpasset 2 pers)ca 500 g lammecarré. 1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef). 1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef)
Her kommer oppskrift på tilberedning av kjøttet, hasselbakte poteter og soya-rødvinssaus. 1,5 dl oksekraft (jeg brukte Jacobs). 1,5 dl oksekraft (jeg brukte Jacobs)
Jeg brukte kebasapølse og bratwurst fra Jacobs og begge smakta utmerket. Posted by torill. Tweet. Jeg har fått veldig sansen for grønnkål i det siste og spiser det flere ganger i uken i ulike varianter
I kveld har vi vært på Jacobs og hentet pølser og pålegg som vi lagde på kurset på lørdag. Oppskriften er hentet fra boka Fett nok – LCHF for hele familien
Det er vel mot Hellstrøms prinsipper, men jeg syntes den kalde fra Jacobs utvalgte er sååå god. Tenkte jeg skulle gi dere oppskriften eller hvertfall tipset om vår biffsnadder tallerken (gosh, kjenner jeg får frysninger av det navnet
Her vil jeg anbefale Jacobs Utvalgte stenovnsbakt baguette som smakte utrolig godt med blåskjellene. Etter en lang uke på jobb, er det godt å sitte seg ned med sin kjære og nyte et deilig måltid og fin atmosfære med levende lys