Jacobs oksekraft oppskrifter

Lammecarré med rødvinssaus

Lammecarré med rødvinssaus

1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobsoksekraft, eller Knorrs fond du chef). 1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobsoksekraft, eller Knorrs fond du chef)
Fyldig rødvinssaus

Fyldig rødvinssaus

Jeg innrømmer det hender at jeg tyr til sausene til Jacobs, de ferske, men de er unntaket. 1 sjalottløk Timian 2 dl rødvin 2,5 dl oksekraft Smør Rødvinseddik, ca 2 ss Sukker Pepper Soyasaus Balsamico. 2,5 dl oksekraft Smør Rødvinseddik, ca
Julepostei

Julepostei

1 dl Kjøttkraft (jeg brukte Jacob's utvalgte oksekraft). 1 dl Kjøttkraft (jeg brukte Jacob's utvalgte oksekraft)
Kalvefilét med nydelig soppsaus

Kalvefilét med nydelig soppsaus

2 dl redusert oksekraft (Jacobs er utmerket). 2 dl redusert oksekraft (Jacobs er utmerket). Posted by Torill Anita
Hjortekoteletter i gryte

Hjortekoteletter i gryte

4-6 dl kraft (jeg brukte oksekraft fra Jacobs + vann). 4-6 dl kraft (jeg brukte oksekraft fra Jacobs + vann)
Surret adventsoksestek sous vide

Surret adventsoksestek sous vide

5 dl god oksekraft (jeg bruker Jacobs), 2 dl rødvin, et laurbærblad, et fedd hvitløk ferdig skrellet, en ts Dijon sennep, noen dråper sitronsaft, usaltet smør, en ss nøytral olje, salt og pepper
Ossobucco  alla  milanese  med  kje

Ossobucco alla milanese med kje

Bonden Mats Hegg Jacobsen på Berg i Troms er ein av dei unge gardbrukarane vi på Far min sitt kjøkken følgjer med størst interesse
Halen til oksen..i Sviddå!

Halen til oksen..i Sviddå!

Her trenger du en halv sjalottløk i fine skiver, et par ss god olivenolje, 3 dl god oksekraft (feks Jacobs), 5 dl god rødvin, et par ss saft fra sitron, en god dæsj av kraften fra oksehalene, 2 ss smør, et par stiller frisk timian, salt og pepper

Lasagne med kjøttdeig fra Prima Jæren

Tilsett tomater og oksekraft. 2 dl oksekraft, Jacobs. 2 dl oksekraft, Jacobs. Lasagne. Lasagne er en genial middag for familien, og hos oss typisk fredagsmiddag

Oppdatering på kjøttkraft

Meny på Solsiden i Trondheim selger blant annet Jacobs utvalgte. Før jeg reiste hjem til jul var jeg innom og kjøpte 10 pakker for å sikre at jeg hadde nok til julen Jeg har enda ikke testet fiske- og saue-kraften, men oksekraften har jeg testet og jeg liker den veldig godt
Veggisburger

Veggisburger

Sausen er kokt på Jacobsoksekraft, ikke verd å bli helt fanatisk. Notat til senere forbedring. Jeg gjorde omtrent sånn

Når du bare skal kose deg…

Tilsett oksekraft og la koke ned til den tykner. 150 g sopp i tynne skiver, en pose ferske tranebær, frosne grønne erter, risottoris, 6 dl kyllingkraft (Jacobs), en håndfull revet parmesan, 3 ss smør, 2 ss olivenolje, ett glass hvitvin, en finhakket liten løk, salt og pepper. 1/2 sjalottløk skåret i tynne skiver, 1 ss nøytral olje, 2 dl oksekraft (Jacobs), 3 dl rødvin, 2 ss smør, en dæsj presset sitron, salt og pepper
Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

250 g oksekraft, bruk gjerne Jacobs. 250 g oksekraft, bruk gjerne Jacobs. Dette er en skikkelig god gryterett, og den er absolutt noe man kan servere til gjester og fest
Guttetur i gulasjsuppe-land

Guttetur i gulasjsuppe-land

Når kjøttet begynner å bli mørt (etter halvannan time), har du den siste halvliteren av vatnet, oksekrafta, i paprika, tomat, tomatpuré, gulrot, persillerot og til slutt poteter
Løksuppe - verdens beste

Løksuppe - verdens beste

4 løk1 hvitløkfedd1 ts gule sennepsfrø1 sp rapsolje1/2 dl Noilly Prat eller hvitvin5 dl oksekraft (Jacobs er veldig god)5 dl vann1 terning kjøttbuljong1 ts brunt sukker1 sp tomatpuree1 sp finhakket timian og rosmarinSalt og pepperocini (eller svart pepper)3-4 skiver godt brødRaspet ost, gjerne Gruyer (velg selv mengden