5 dl fiskekraft (jeg brukte to pakker fra Jacobs). Deretter rørte jeg godt inn 2 ss maizena for så å tilsette fiskekraften, fløten og creme fraiche. 5 dl fiskekraft
Du trenger en halv sjalottløk i fine skiver, 2-3 dl champagne eller hvitvin, 250 ml fiskekraft fra Jacobs, en ts Dijonsennep, laktosefri fløte (bruker jeg og vanlig fløte går selvsagt), salt, pepper og en ts sukker. 250 ml fiskekraft
Tilsett fiskekraft og kok opp. Ca 1 l fiskekraft (utblandet) eller fond. Tilsett 1 boks med Jacobsfiskekraft + litt vann eller vann og fiskebuljongterning , ca 3 dl. Ca 1 l fiskekraft (utblandet) eller fond
Tillegg til min egenlagede kraft sper jeg på med fiskekraft og kyllingkraft fra Jacobs. Jeg brukte hele boksen av begge to, siden jeg har mye egenlaget fiskekraft i tillegg
Tilsett 1 boks med Jacobsfiskekraft + litt vann eller vann og fiskebuljongterning , ca 3 dl. Dette er en av mine aller største favoritter når det gjelder fisk
til 4 personer 600 g kongekrabbe 2,5 dl fiskekraft (Jacobs) 3 dl Pal & Berens hvitvin 3 dl vann 1 gulrot 3 fedd hvitløk 1 stangselleri 2 sjalottløk 3 dl fløte 2 vårløker 4 store tomater 80 g fersk parmesan 1 pakistansk mango 1 neve fersk timian salt og nykvernet pepper Ha i kraft, vann, hvitvin, grovkuttet gulrot, hvitløk, stangselleri og sjalottløk i en jerngryte. 2,5 dl fiskekraft