Kjør deigen raskt i en kjøkkenmaskin og kjevle ut på bakepapir uten å heve. Slik lager du en deilig, men super enkel italienskpizza som kommer til å rocke din verden
PizzasausItaliensk PassataSaltPepperUlike urter som Oregano, basilikum m. Pizza er en klassiker i huset vårt når vi for noen år tilbake kjøpte en Pizza Pronto fra OBH Nordica
#Bakestål #italienskpizza. Tror du pizzaen ble godt når jeg stekte den på bakestål. Endelig ble pizzabunnen like deilig som den de har på pizzahuset nedi bakken her
Jeg er helt säker/sikker på at den blir superbra utenpizzasten også, men jeg vil virkelig rekommendera/anbefale å skaffe en slik for å få den krispiga/sprø og luftige italienskepizzaen
Oppskriften er fra den Italienske mesterkokken Gennaro Contaldo. Til 3-4 tynne italienskepizzaer trenger du. Ha den ferdighevet deigen rett over på kjøkkenbenken strødd med mel og del i 3 ( eller i 4 om du ønsker litt mindre pizzaer ). Related 3-4 tynne italienskepizzaer trenger du
Smurte det utover, drysset på litt italiensk krydder, på med pepperoni, paprika, vårløk og ost. Siden det ser ut til at jeg tåler upasteurisert ost og smør til tross for melkeprotein-intoleranse, så måtte jeg bare teste ut en ny type pizzabunn