Dette er en pizzamed tynn bunn som minner mye om italienskpizza , men ønsker du en mer krispy bunn er et triks å bruke semulie gryn på bakepapiret ved utbakingen
Server italienskspekeskinkemed honningmelon eller vannmelon, det er klassisk. Jeg liker italienskspekeskinke –proscuitto – [proʃˈʃutto] – mye bedre enn de norske variantene, av en eller annen grunn
Vi nordmenn ser ut til å ha en forkjærlighet for italiensk mat, kanskje spesielt pasta og pizza. Pass på at du ikke tilsetter ekstra salt i sausen, da spekeskinken inneholder tilstrekkelig med salt for hele retten
Meinklang Burgenland Red er nydelig til forretter medspekeskinke eller lettere retter med grønnsaker, kalv, kalkun eller and, og ikke minst italiensk hverdagsmat som pizza og pasta, gjerne med sopp
Legg deretter på revet opp spekeskinke. Dette er en litt spesiell pizza, inspirert av Masterchef. Dersom du er litt skeptisk til blåmuggost som meg, så kan du legge på små smuler med ost
Bunnene er “italiensk” tynne, med grei smak og er muligens de beste bunnene i sin klasse. En pizzamed et sånt navn skal ha en snert, du skal kjenne at den har en styrke som kan leve opp til navnet
Prosciutto er italienskspekeskinke, gjerne fra Parma. Når pizzadeigen har hevet nok, så form den til en pizza på en stekeplete med godt med hvetemel så den ikke fester seg til platen