Smør et tynt lag med tomatsaus på begge pizzabunnene. Smak sausen til med salt, pepper og sukker. Jeg brukte pepperoni og ost på den ene og skinke, ost, løk og oliven på den andre
Smurte det utover, drysset på litt italiensk krydder, på medpepperoni, paprika, vårløk og ost. Pepperoni slipper veldig mye fett under steking, så jeg lot pizzaen hvile litt før jeg gikk til angrep
Til denne pizzaen passer det godt med en god, enkel italiensk vin, som er gjæret på ståltanker. I dag ble det en spennende pizzamed mye smak, tomatsaus, kylling, pesto og mozzarella
En litt "Hot" lørdagspizza denne lørdagen, men du verden så god den var, jeg brukte samme oppskrift på selve bunnen som Italienskpizza som du finner under Pizza/paier på denne bloggen, der finner du også en god og lettvint tomatsaus som er enkel å lage og som er kjempegod til pizza, lag gjerne en stor porsjon og frys ned, så har du tomatsaus til neste gang du lager pizza
Selv er jeg vokst opp med den kjente amerikanske bunnen hvor man har pøst på med masse fyll, men etter at jeg begynte med denne oppskriften har jeg ikke spist annet
Bunnene er “italiensk” tynne, med grei smak og er muligens de beste bunnene i sin klasse. En pizzamed et sånt navn skal ha en snert, du skal kjenne at den har en styrke som kan leve opp til navnet
Calzone betyr ”bukse” på italiensk. Krydre med litt pizzakrydder. Fordel pizzasaus, skinke, pepperoni, champinjong på den ene halvdelen av hver deig og