- Del smøret i små terninger som du lar stå fremme på benken mens du lager marengsen. Vi holdt oss for det meste til oppskriften men la til litt ekstra her og der
Italienskmarengs. Kakefyll og trekk under marsipan – italiensksmørkrem med pasjonsfrukt. Visp eggehviter på lav hastighet til stivt, ha så inn sukkeret til du har en glatt og blank marengs
Italienskmarengs. å lage en sveitsisk marengssjokoladesmørkrem (som gir smørkremen en lettere konsistens), legge til deilige bær, og ristede knasende hasselnøtter samt karamellisert hasselnøttopping og å droppe ekstrakt for ekte rom
Italienskmarengs. Lag sjokoladesmørkremen. Her er oppskriften for de som vil prøve. Sjokoladesmørkrem. Ha over et godt lag med smørkrem og strø over litt grovhakkede, ristede macadamianøtter eller hasselnøtter uten skall
Lager så italienskmarengs som pureèn og pisket krem blandes i. Så skal marengsen lages. Bruker man mousse inne i kaker er det lurt å bruke en dik av smørkrem eller fløtekrem så ikke moussen kommer i kontakt med fondant eller marsipan for det kan smelte den
Med margarin oppi blir den en italiensksmørkrem. Kan brukes slik og er da en italienskmarengs. De første årene jeg bakte gresskarmuffins brukte jeg en amerikansk oppskrift med to kopper sukker, og holdt på å besvime av søtsmaken