Italiensk lammelår oppskrifter

Ukemeny 40/2016

Ukemeny 40/2016

Rabarbraterte med italiensk marengslokk. Saftig og mørt langtidsstekt lammelår. mild suppe, cottage cheese, enkel tomatsaus, festmat, festmat med lam, fiskegrateng, fiskegrateng med fullkornspasta, fiskegrateng med lak, fiskegrateng med laks og fullkornspasta, fullkornspasta, god gresskarssuppe, gresskar, gresskarfrø, gresskarsuppe, hawaiian kassler grateng, høstmiddag, hjemmelagde kjøttboller med cottage cheese, hjemmelaget fiskegrateng, hvitløk, kantareller, kassler, kjøttboller, klassisk lammelår, klassisk langtidsstekt lammelår, laks, lam, lammelår, lammemiddag, langpanne wienerbrød, langpanne wienerbrød med marsipan, langtidsstekt lammelår, langtidstilberedt lammelår, råvarer i sesong, rosmarin, saftige og fargerike kjøttboller og tomatsaus, søt gjærbakst, smeltet ost, sopp, stekt sopp, stekte kantareller, stekte kantareller med fløte, sunn suppe, suppe, svinekam, timian, tomatbasert torskegryte, tomatsaus, torsk, wienerbrød, wienerbrød med marsipan

Søtpotet gnocchi med chorizo og spinat

chili, chorizo, chorizo pølse, chorizopølse, familiemiddag, form, gnocchi, gnocchi i form, gnocchi pasta, gnocchipasta, gratinering, ildasft form, italiensk gnocchi, italiensk mat, mascarpone, mat rik på vitaminer og mineraler, middag for hele familien, osteblanding, ovnsbakt middag, revet ost, søtpotet, søtpotet gnocchi, søtpotet gnocchi form, søtpotet gnocchi med chorizo og spinat, søtpotet gnocchi med mascarpone, søtpotetgnocchi, søtpotetgnocchi med chorizo og spinat, spinat, supermat, vitaminer og mineraler
Perler for lam.

Perler for lam.

Lite visste jeg at akkurat denne produsenten er en av de mest anerkjente naturvinsmakerne i Slovenia, med vinmarker både på italiensk og slovensk side av grensen til området som i Itlia kalles Colli og i Slovenia mer konsonanttungt
Påskemat 2: Lam!

Påskemat 2: Lam!

Hvorfor ikke litt italiensk påskemat med norske råvarer. er påskemåltidet ofte hele babylam, men også pattekidd helstekt over åpen flamme spises, selv om mange i dag foretrekker stekt lammelår for letthetens skyld

Osso Bucco

Ossobuco er en klassisk italiensk rett laget med skiver av kalvekjøtt/knoker. – Jeg har valgt å lage den med skiver av lammelåret, forklarer wenche Andersen
Velkrydret lam

Velkrydret lam

Viner av de italienske druene nebbiolo, sangiovese og aglianico vil være gode til dette. Vidunderlig italiensk