Ha alt oppi ismaskinen etter bruksanvisningen. Hjemmelaget is er noe av det beste vi vet, og om sommeren kan vi godt finne på å lage den flere ganger i uka
KJØRES SÅ I ISMASKINEN TIL DEN ER FERDIG. De varme dagene i Oslo etter påsken, fikk meg til å hente frem min gode gamle italienske iskremmaskin Gaggia Gelatiera
Ha nedkjølt blandingen oppi ismaskinen og kjør etter bruksanvisningen. Endelig har jeg funnet tid til å skrive et kjapt innlegg om det vi koste oss med i helgen (ovenfor ser du det som ble igjen selv om jeg sa jeg ville ha nok til et pent bloggbilde -grrrr
Sett i ettertid er jeg ikke helt sikker på om det er noe noen av oss burde være glade for, i hvert fall ikke magene våre, for den ismaskinen har virkelig fått kjørt seg
* Kjør issmeten i ismaskinen til sorbeten har riktig konsistens. I helgen laget jeg en ananas og romsorbet som jeg serverte til en rom og sjokoladecrem
Når helt kald er det bare å trylle fram en deilig sorbet i ismaskinen som tar sånn cirka 40 minutt. Sist uke var jeg så heldig å oppleve en uforglemmelig lunsj på restauranten Simply Fosh i Palma
Om du har ismaskin – følg bruksanvisningen på den ismaskinen du bruker. Posted on 9. oktober 2015 by Anne Lise Dalene in Endelig helg, Frokost, Syndige desserter