Legg på ønsket fyll (jeg brukte paprika og purreløk) samt valgfri ost (jeg brukte mozzarella) og la det stå i stekeovnen noen minutter til slik at osten smelter
Bland mozzarella, salami, skinke og egg. Steketid vil avhenge av fylletCalzone1 porsjon pizzadeigHvetemel, til kjevling50 g mozzarella, i terninger25 g (italiensk) salami, i terninger25 g kokt skinke, i terninger1 egg, sammevispet25 g ricotta eller KesamSalt og pepperForvarm ovnen 200 grader. 50 g mozzarella
Mozzarella. Denne oppskriften er enkel å lage og full av smak. Ovnsbakte tomater er ikke bare. utrolig godt i seg selv, men passer dessuten perfekt til pasta
Sommerlige grillspyd med cherrytomater, spekeskinke og mozzarella. Dette foccacia-brødet tar utrolig kort tid å slenge sammen og trenger ingen elting, men det tar en del timer å heve
Sommerlige grillspyd med cherrytomater, spekeskinke og mozzarella. Oppskriften under er hentet derfra men står der som en cupcake variant, mens jeg har lagd den i brødform og lagt til valmuefrø i oppskriften
Denne oppskrifta er eit forsøk på å unngå det. Oppskrift på pizzasnurrar (held til om lag 30 stykk). Om lag 400 gram ost, for eksempel riven mozzarella, Jarlsberg eller ein ost som smelter bra og smakar godt