DU KAN LAGE DEIGEN BÅDE I MICRO ELLER I EN NON-STICK KJELE. Dersom du ønsker å lage deigen i en kjele, så bruk en non-stick kjele til dette som ikke brenner seg
I dag har jeg testa innbakte pølser med eltefri grov deig. Rør inn vannet og honningen enten for hånd eller med hjelp av kjøkkenmaskinen (bruk deigkroken)
Rør sammen kjøttdeig, salt, pepper, krydder, potetmel og egget til en deig. Innbakte egg passer like godt på frokostbordet, i lunchboksen eller på koldtbordet
Husk å ta ut butterdeigen av frysen før du skal lage disse slik at den tiner. 1 pk butterdeig (du finner dette i frysedisken i de fleste butikker). Jeg kuttet hver pølse i 3 biter, snurret litt butterdeig rundt hver bit og la dem på et stekebrett med bakepapir. 10-15 min (til de ser pølsene er ferdig og deigen gjerne litt gylden)
Sett ovnen på 175 grader over og under varme Ha alle ingrediensene i en bolle og mos med stavmikser til du har en glatt masse Kom deigen i kjøleskapet et lite kvarter om du vil ha den litt lettere å forme Ta litt vann på hendene og form deigen til små kuler Press dem så flate Bakes i 15 minutter om du vil ha dem litt myke, 20 miuntter om du vil ha dem litt crispy
Ved å bruke butterdeig, blir laksen saftig inni, og sprø utenpå. Her kommer et tips til en veldig enkel middagsrett som samtidig er litt raffinert, nemlig innbakt laks
Jeg ville legge kyllingen i en deig. Deigen må være veldig veldig tykk. Deigen min besto av. (Bruk de krydderene du liker best, men husk å bruke dobbelt så mye som antatt, siden det spes ut i deigen )
Deigen er kjempe lett å lage og stekingen er jo unnagjort på få minutter. Husk mel under deigen og på spaden slik at den sklir lett av og over på bakestålet
Jeg hadde ikke noe væske i for jeg liker best t når deigen er litt tykk, men dette er en smakssak. Stadig støtt prøve jeg nye matretter, selv om ikke innbakt fisk er min favoritt, er det utrolig godt den ene gangen i året jeg kanskje lager det