Legg til en god del grønnsaker som spinat, sjampinjong og løk, toppe det med en god Chorizo pølse, og du har kanskje en av mine mest lekne og morsomme “brunch” retter
5-7 skiver pepperoni (kan også bruke chorizo, bacon eller ja, det du liker). 5-7 skiver pepperoni (kan også bruke chorizo, bacon eller ja, det du liker)
Chorizo og ost. 150 gr chorizo 1 bunt vårløk 150 gr cherrytomater 60 gr ost. Forvarm ovenen til 250 grader med grillelementet påSkjær chorizo i terninger, hakk vårløk og del tomatene i båterVarm en panne og stek choritzo i et par minutter til den fettet smelter og choritzoen blir sprøTilsett vårløk og tomater og la det surre med i et par minutterHa miksen på søtpoteten og topp det med raspen ost. 150 gr chorizo 1 bunt vårløk 150 gr cherrytomater
Tomatbasert fiskegryte kokt sammen med ærverdige råvarer som løk, hvitløk, grønnsaker, chorizo og alskens andre godbiter utgjør en kombinasjon som unektelig blir knallbra når de får godgjøre seg lenge nok i gryta