Ingredienser i italiensk pesto oppskrifter

Italiensk aften

Italiensk aften

Ingredienser. Dryss på pesto og server resten av pestoen ved siden av. Grønn pesto. Her er gode flere oppskriftertil en italiensk helaften, - friskt og variert
PESTO med basilikum ♫

PESTO med basilikum ♫

Pesto er en italiensk saus. En av de vanligstevariantene, den genovesiskepestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Rød pesto

Rød pesto

Ingredienser. Dette er en annerledes pesto laget med ristedepinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvitgeitost fra Rallarrosa stølsysteri
Litt italiensk og litt norsk

Litt italiensk og litt norsk

Ingredienser. Enkelt å lage og med litt hjemmelaget pesto over svinefileten, blir det ikkedårlig fredagsmat i en fei
Grillet norsk kveite på Italiensk vis

Grillet norsk kveite på Italiensk vis

Ha alle ingredienser, uten om olivenoljen, i en morter eller stavmikser, og mos til en grøt. Helt til å begynne med starter jeg med å lage pestoenferdig
Kjøttpudding med italiensk vri

Kjøttpudding med italiensk vri

Å lage kjøttpudding er veldig lett, og iprinsippet trenger du bare tre ingredienser, nemlig kjøtt, brød og egg
Slik lager du vegansk rød og grønn pesto

Slik lager du vegansk rød og grønn pesto

Kjør alle ingrediensenei en foodprosessor eller med stavmikser (eller bruk en morter hvis du vil kjøre ekte italienskstil), og tilsettlitt og littolivenoljetil du har ønsket konsistens
Spaghetti med italiensk saus

Spaghetti med italiensk saus

Pasta med pesto. Dette er en litt rar pastasaus for den ser ikke superkul ut i fargen, men den er helt fabelaktig god og superenkel å lage
Hvordan lage pesto

Hvordan lage pesto

Pesto er en klassiskitaliensk saus som de fleste har kjennskap til. Lag din egen basilikumspestoisteinmorter
Pastasalat med reker & tomatpesto !

Pastasalat med reker & tomatpesto !

Pesto er en italiensk saus. En av de vanligstevariantene, den genovesiskepestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino