Ingredienser. Ha egg, sitronskall, sitronsaft og sukker i en kjele og kok opp mens du rører godt (det er viktig å røre slik at eggene ikke blir til eggehakk)
Bland eggehakket i kremen. Smågodt kan vere noko anna enn det du puttar i påskeegget. Det kan like gjerne vere smårettar som er enkle å lage, og som gir variasjon i den tradisjonelle påskemenyen
Ingredienser. Asparges med eggehakk og masse urter, er både påske- og vårmat. Enten du foretrekker fjellet, sjøen, syden eller hjemmekosen, -påsken har sine lange tradisjoner akkurat som julen
Om du vil prøve trenger du følgende ingredienser til en stor leverpostei. Pass på at sausen er kald nok før du rører inn eggene ellers kan det fort bli eggehakk og det vil du ikke ha
Ingredienser. Asparges med eggehakk og masse urter, er både påske- og vårmat. Enten du foretrekker fjellet, sjøen, syden eller hjemmekosen, -påsken har sine lange tradisjoner akkurat som julen