Jeg har brukt Ingerslavkarbobrød som er ekstra grovt. I går hadde jeg tenkt å gi dere oppskriften på min verson av den franske retten Croque monsiaure, mer kjent som ostesmørbrød i Norge
~Inger Hagerup~. Vi skal til Side i tyrkia i år, har aldri vært der, men hørt veldig mye bra, og gler oss veldig til tyrkisk kuisine, håper på å få litt inspirasjon til nye retter i hjemmet også
Men, jeg har bakt brød da, med min ny-innkjøpte brød-form fra Oslo. Hun hadde laget seg brød av ferdig-miksen til Funksjonell mat i går, og vell vitende om at jeg hadde en pose liggende hjemme var det ikke vanskelig å finne ut av hva dagens lunsj skulle bli
Ett nytt brød i dag,ganske likt Ingerslavkarbobrød frå Hjemmet. FY Inger. Tenk at ei so kjent dame stjele andre sine brød, og later som det er sitt - FLAUT
Men så kom jeg over “IngersLavkarbobrød, slik hun lager det hjemme”. Jeg har prøvd en del brød og matmuffinsoppskrifter og jeg har blitt like skuffet hver gang